Confectii metalice inox - PROIECTE PERSONALIZATE

Realizam proiecte pentru confectii metalice inox pornind de la ideile sau schitele clientilor nostri. Din etapele incipiente, pana la rezultatul final, Profinox se asigura ca proiectul dvs. se deruleaza conform celor mai inalte standarde de calitate. 

Fiecare proiect, o poveste

De la primele schite si idei pe care clientii nostri ni le prezinta, transpunerea lor in format electronic (proiectare CAD), pregatirea acestora pentru productie si pana la livrarea lor finala, serviciile noastre de confectii metalice inox se inscriu intr-un proces ce-si urmeaza neabatut cursul de la calitate, durabilitate si profesionalism. 

Oferim servicii personalizate pentru confectii metalice inox inca din anul 2005. De-a lungul timpului, Profinox a deservit o gama larga de industrii, de la cele mai putin pretentioase, pana la cele mai riguroase – cum sunt industria alimentara si farmaceutica, acestea reprezentand de altfel si segmentul principal al activitatii noastre. 

confectii metalice inox

CONFECTII METALICE INOX - PRODUSE SI SERVICII

Pe langa productia de confectii metalice inox de tip personalizat, executam in mod frecvent o gama diversa de produse si servicii cum ar fi:

1. Structuri metalice inox :
– Batiu inox
– Carcasa inox
– Masa inox
– Scara inox
– Balustrada inox
– Carucior inox
– Dulap inox
– Platforma inox

2. Instalatii/echipamente alimentare inox:
– Blocuri de valve
– Colector inox
– Distribuitoare
– Legaturi tehnologice
– Sisteme CIP
– Conveior inox

3. Instalatii farmaceutice inox:
– Blocuri de valve
– Trasee tehnologice
– Boroscopie
– Documentatie

4. Rezervoare stocare inox :
– Rezervor inox
– Cuva inox
– Recipient stocare inox
– Vas preparare inox
– Boiler inox

Produsele si proiectele pe care le executam pentru clientii nostri sunt completate de servicii profesionale pentru o gama variate de industrii, precum industria alimentara si farmaceutica, dar si industria cosmetica, industria laptelui, a bauturilor racoritoare, a apei minerale sau a berii. Oferim servicii de sudura inox, debitare laser, indoire CNC, virolare, debitare table si profile, sablare inox, proiectare CAD, vopsire in camp electrostatic etc. Intreaga gama de servicii Profinox asigura astfel mententanta necesara pe termen lung si sprijinul nostru in orice etapa a productiei va aflati.  

CONFECTII METALICE INOX IN INTREAGA TARA

Profinox va ofera posibilitatea realizarii de confectii metalice inox indiferent de locul in care va aflati. Avem clienti si parteneri in marile orase din Romania, precum Bucuresti, Iasi, Cluj, Oradea, Brasov sau Constanta. Facem insa livrari ale produselor finale in fiecare colt al tarii, precum si la nivel european! 

Executam confectii metalice Bucuresti, dar si in imprejurimile capitelei, si oferim produse si servicii complexe de productie inox.

Realizam confectii metalice Iasi – de la scari, balustrade sau dulapuri inox, pana la instalatii si echipamente pentru industria alimentara si farmaceutica. 

Suntem prezenti pe piata locala inca din anul 2005. Executam confectii metalice Cluj conform celor mai riguroase standarde de calitate in domeniu! 

Cautati servicii de confectii metalice Oradea? Profinox va sta la dispozitie cu o echipa tanara de ingineri, gata sa preia proiectul sau solicitarile dvs.

Proiectul dvs. de confectii metalice Brasov este pe maini bune. Profinox va pune la dispozitie intreaga sa expertiza si experienta in domeniu!

Ajungem si pe coasta Marii Negre! Profinox executa confectii metalice Constanta si ofera servicii profesionale conexe de productie inox. 

Pentru a fi la curent cu activitatea Profinox, ne poți urmări și în rețelele de socializare!

noi FACEM ce stim si STIM ce facem

Call Now Button