• +40 264 598 261
  • Bulevardul Muncii no. 10, Cluj-Napoca, Romania
  • office@profinox.ro

noi FACEM ce stim, si STIM ce facem

Despre noi

Firma noastra, denumita sugestiv PROFINOX S.R.L., a fost infiintata la inceputul anului 2005 cu scopul de a furniza pietei specialitate produse si servicii cu un grad ridicat de calitate într-un mod cat mai profesionist. Avand in vedere cerintele speciale si specifice ale domeniului alimentar si farmaceutic, care de obicei se concretizeaza in produse finite de tip unicat, am construit si structurat firma pentru a putea furniza solutii personalizate la aceste cerinte.

De asemenea, personalul firmei a fost selectat tot din acest punct de vedere. Astfel, dispunem de o echipa de ingineri care va stau la dispozitie si va asista in gasirea solutiilor personalizate pe nevoile exprimate in domeniul specific de activitate. Aceste solutii apoi sunt transpuse in desene 3D, prin care D-voastra puteti vizualiza produsul finit inca din faza incipienta. Pe baza acestor desene, desigur modificate pe baza observatiilor D-voastra, procedam la executia si livrarea produsului finit croit 100% pe necesitatea exprimata.

Pentru a asigura calitatea produselor executate, am introdus din iunie 2006 Sistemul de Management al Calitaţii ISO9001-2800, certificat de DEKRA Certification GmbH, preluand celebrul slogan “GO FOR QUALITY”, care completeaza sloganul firmei noastre.

CE FACEM?

Prin specialistii cooptati putem satisface intr-un mod profesional cerintele D-voastra privind urmatoarele domenii:

✔ Lucrari structurale pentru industria alimentara si farmaceutica
✔ Lucrari de instalatii pentru industria alimentara si farmaceutica
✔ Executie de rezervoare de stocare inox si vase de preparare

Suntem de asemenea pregatiti sa va asistam in rezolvarea acestor tipuri de probleme, prin consultanta si proiectare, doua activitati ce vor duce la o solutionare eficienta, rezultand cele mai potrivite si personalizate solutii.

Sper ca aceasta scurta prezentare sa va trezeasca interesul, si sa apelati la echipa firmei PROFINOX pentru a gasi suport si ajutor in solutionarea cat mai potrivita a problemelor D-voastra.

Deviza noastra: "...noi Facem ce stim, si Stim ce facem..."

Preluand principiile conform carora o firma poate servi piata cu produse si servicii de calitate in regim de eficienta crescuta doar prin specializare, am structurat si dezvoltat activitatea noastra avand ca principu de baza acest aspect. In acest sens am incercat inca de la inceput sa ne formam deprinderi si abilitati exclusiv in prelucrarea otelurilor inoxidabile.

ECHIPA NOASTRA

Francisc ILYES – Director general

+40-722-387736
office@profinox.ro

Adrian BURZ – Director economic

+40-728-190010
office@profinox.ro

Istvan BORBELY –  Sef Birou Inginerie-Ofertare

+40-728-841073
office@profinox.ro

Albert-Nagy FERENC – Responsabil Aprovizionare

+40-728-841070
office@profinox.ro

Zoltan NYULAS – Director productie

+40-721-286708
office@profinox.ro

Attila CZIRJAK – Responsabil administrativ

+40-720-010396
office@profinox.ro

Sebastian GAIGER – Responsabil aprovizionare

+40-728-001300
office@profinox.ro

Eliza DOMBI – Asistent manager


office@profinox.ro

Andrea HENT – Secretariat contabilitate

+40-722-402842
office@profinox.ro

Szilard SIMON – Responsabil QC

+40-748-479480
office@profinox.ro