Viziune

Firma noastra, denumita sugestiv Profinox, a fost infiintata in anul 2005 cu scopul de a deveni principalul furnizor de produse si servicii complexe de procesare a otelurilor inoxidabile, utilizabile in industria alimentara si farmaceutica din Romania.

Valori

De-a lungul anilor, in relatia cu partenerii nostri, ne-am ghidat dupa valori fundamentale care ne-au asigurat succesul :

Integritate – dupa cum chiar fondatorul societatii spune “We know what we do and we do what we know”, facem ceea ce stim si stim ceea ce facem intotdeana pentru un client.

Raspundere – ne asumam raspunderea pentru fiecare produs creat, pentru fiecare serviciu prestat, pentru fiecare client servit.

Echilibru ­– credem in puterea oferita de echilibru, intreaga echipa de management fiind compusa din oameni echilibrati care cred si se ghideaza dupa principii sanatoase.

Eficienta – stim ca a lucra nu este acelasi lucru cu a fi eficient, de aceea cautam solutiile cele mai potrivite in rezolvarea oricarei provocari.

Corectitudine – de-a lungul anilor am dezvoltat relatii de tip win-win atat cu clienti, cat si cu furnizori, considerand ca o afacere trebuie sa fie profitabila pentru toate partile implicate.

Curaj – suntem dornici de dezvoltare, de aceea vom privi orice proiect cu entuziasm si vom face tot ceea ce este necesar pentru a-l duce la bun sfarsit.

Loialitate – suntem loiali partenerilor nostri, dovedind aceasta calitate prin durata colaborarii de peste un deceniu cu clientii si furnizorii nostri.

Misiune

Scopul nostru este de a servi clientii nostri care activeaza in industria alimentara si farmaceutica, cu produse de calitate net superioara si servicii complexe de procesare a otelurilor inoxidabile la standardele impuse de numele societatii noastre, Profinox.

Call Now Button