Profinox > Services > Virolare tabla
virolare tabla

Servicii de virolare tabla de înaltă precizie

Va punem la dispozitie servicii de virolare tabla la cele mai inalte standarde de precizie. Cu ajutorul utilajelor performante de virolare, specialistii nostri va ajuta sa aduceti piesele din forma plana in forme cilindrice si conice in cel mai scurt timp.

Procesul de virolare tabla sau roluire presupune o prelucrare a tablei la rece, in urma careia metalul capata forme curbe. Procedeul de virolare este esential în realizarea unor produse complexe care imbina diferite raze de curbura.

Serviciile noastre de virolare asigura atat operatiunile de virolare tabla, cat si pe cele de roluire a tevilor rotunde cu diametru de 20mm, 40mm ori a tevilor rectangulare de diferite dimensiuni. 

Daca va doriti sa aflati mai multe informații despre parametrii tehnici pentru serviciul de virolare, vă rugam sa ne contactati, completand formularul online

Punem accent pe calitate in fiecare aspect al muncii noastre si ne ocupam cu grija de fiecare detaliu, astfel incat rezultatul final sa se ridice la cele mai inalte standarde. Venim in intampinarea clientilor nostri cu servicii complete, astfel incat durata si costul de realizare a proiectului sa fie optimizate considerabil. 

In acest sens, va incurajam sa apelati la serviciul de virolare tabla si in cazul in care ati ales in prealabil sa colaborati cu echipa Profinox pentru serviciile de debitare laser. Specialistii nostri se vor asigura ca elementele deja prelucrate vor fi usor virolate, conform cerintelor dumneavoastra.

Totodata, va punem la dispozitie si optiunea infolierii elementelor debitate cu folie protectoare speciala, recomandata pentru mentinerea un nivel optim de protectie in timpul transportului.

Venim in sprijinul proiectelor dvs. cu tehnologii de inalta performanta, astfel incat standardul de calitate al rezultatelor sa se ridice la nivelul cerintelor dvs. Procesul de virolare se realizeaza cu ajutorul unui echipament de LVD de inalta precizie, ideala pentru operatiunile de virolare tabla si roluire tevi.

Masina de roluit LVD

Specificatii tehniceː

– Lungime: 3000 mm;
– Diametru rolelor 280 mm;
– Scule speciale pentru procesul de roluire a tevilor rotunde de diametru 20 mm, 40 mm si a tevilor rectangulare de diferite dimensiuni.

Beneficii:

– Precizie ridicata;
– Role protejate cu folie pentru a evita contaminarea otelului inoxidabil.

Inca din anul 2005, echipa noastra pune la dispozitia clientilor servicii de prelucrare inox la cele mai inalte standarde de calitate. Profesionalismul, promptitudinea, dar si rezultatele excelente pe care le oferim cu fiecare proiect care trece prin mainile noastre ne recomanda. In portofoliul Profinox, asiguram servicii profesionale de:  

Pentru a fi la curent cu activitatea Profinox, ne poți urmări și în rețelele de socializare!

noi FACEM ce stim si STIM ce facem

Cere oferta
Call Now Button