Confectii metalice inox

In cadrul societatii noastre dispunem de o echipa tanara de ingineri care formeaza departamentul de ofertare-proiectare, pregatita pentru intampinarea cererilor clientilor cu cele mai eficiente solutii, intr-un timp extrem de rapid.
Proiectele personalizate pentru confectii metalice inox au la baza o idee/schita a clientului, pe care mai apoi departamentul de inginerie o dezvolta la un nivel pregatit pentru fabricare si punere in functiune.
Suntem alaturi de tine din faza incipienta a proiectului si pana la finalizarea acestuia, putand sa contezi pe experienta noastra in orice moment al derularii intregului proiect, dar si dupa finalizarea acestuia, deoarece avem capacitatea de a-ti oferi si servicii de mentenanta pentru fiecare proiect realizat.

Servim o gama larga de industrii prin produsele si serviciile noastre, de la cele mai putin pretentioase pana la industria alimentara si farmaceutica, cele care sunt defapt segmentele principale ale activitatii noastre.
Pe langa productia de confectii metalice inox de tip personalizat, executam in mod frecvent o gama diversa de produse si servicii cum ar fi:

confectii metalice inox

1. Structuri metalice inox :
– Batiu inox
– Carcasa inox
– Masa inox
– Scara inox
– Balustrada inox
– Carucior inox
– Dulap inox
– Platforma inox

2. Instalatii/echipamente alimentare inox:
– Blocuri de valve
– Colector inox
– Distribuitoare
– Legaturi tehnologice
– Sisteme CIP
– Conveior inox

3. Instalatii farmaceutice inox:
– Blocuri de valve
– Trasee tehnologice
– Boroscopie
– Documentatie

4. Rezervoare stocare inox :
– Rezervor inox
– Cuva inox
– Recipient stocare inox
– Vas preparare inox
– Boiler inox

Etape

Pentru a putea da o forma proiectului tau, vom stabili o intalnire telefonica sau fata in fata, unde un inginer dedicat va analiza cu atentie informatiile de care dispui pentru a stabili tipologia produsului si pentru a pune bazele viitorului proiect.

Faza initiala a proiectului incepe cu proiectarea CAD, unde inginerul de proiect iti va cere toate detaliile tehnice de care are nevoie pentru realizarea exacta a produsului, pentru transpunerea acestuia din idee/schita in format electronic cu ajutorul softurilor noastre de proiectare.

Aici ideea ta incepe sa prinda contur. Inginerul de proiect ii da o infatisare ideii/schitei tale in format electronic pe baza informatiilor tehnice primite si proiectul tau devine pregatit pentru a fi lansat in procesul de productie. Dupa ce produsul arata asa cum ti l-ai imaginat, vei primi intr-un timp scurt o oferta de pret.

Pentru ca ideea ta sa se materializeze, mai avem nevoie doar de comanda. Indata ce avem comanda de la tine, ideea ta este lansata in productie. Urmeaza aprovizionarea materialelor, pregatirea lor pentru productie, ciclul efectiv de productie si produsul tau este finalizat.

Avem cele mai bune solutii pentru ca produsul tau sa ajunga la tine. Avem posibilitatea de a-ti livra produsul in orice colt al tarii, dar si in Europa. Poti opta pentru diferite tipuri de ambalaj:

– carton cu perete dublu
– folie dubla cu bule
– folie stretch
– burete
– polistiren
– paturi speciale bumbac
– cutii din lemn

Call Now Button